Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
-
Elérhető
 
-
Lefoglalva
 
-
Függő
captcha

Telefonszám: +36-30/712-9682

Foglalás és Ajánlatkérés

A vendégházat 20.000,- Ft/éj/vendégház áron lehet lefoglalni.

Kizárólag e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező ajánlatkéréseket és foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

Férőhelyek száma a Rovinport Fészekben:

2 fő elszállásolására van lehetőség.

Minimum foglalható éjszakák száma: 2.

Kiemelt időszakban (ünnepnapok) a minimum éjszakák száma: 3

Házikedvencet ezen a szálláshelyen sajnos nem áll módunkban fogadni.

A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni.

Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.

Az előleg fizetése történhet banki átutalással, illetve OTP SZÉP Kártyával.

Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Berta-Czvikli Sándor

székhelye: 2225 Üllő, Pesti út 156.

OTP Bank 11773023-09381764

Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.

Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá. A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét az érkezés előtti 2. napig kell megfizetni.

Vendégházunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni. SZÉP kártyával az OTP rendszerén keresztül előlegfizetésként tudnak fizetni:

SZÉP kártya előlegfizetés

Lemondási feltételek

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Módosítási feltételek

Időpont módosítás:

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Érkezés, távozás

A vendégház elfoglalásának időpontja az érkezés napján előzetes egyeztetés alapján történik, a távozás időpontja szintén előzetes megbeszélés alapján.  

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.