Volt már, hogy úgy érezted egy kis időre szabadságra mennél a saját életedből? Volt már, hogy úrrá lett rajtad az érzés, hogy valami elromlott ebben a világban? Volt már, hogy elgondolkodtál, hogy valami baj van veled? Volt már, hogy valami meghatározhatatlanul összesűrűsödött körülötted és nyomott? A világ nem ért, az értékeid mások számára nem értékek? Hogy egy másik világ más szabályrendszere vonatkozik rád? Volt már, hogy úgy érezted, hogy legszívesebben egy másik világban élnél? Esetleg már tudod is, hogy milyen az a világ? Vagy az is lehet, hogy még nem, ebben az esetben tudunk mutatni neked egyet.

Ebben a világban Te vagy az érték. Pontosan arra van szükség, amit te tudsz. Nem ígérjük, hogy készen kapsz valamit, amire vágysz. Nem ígérjük, hogy neked nem kell tenned semmit. De itt mindenki számít és mindenkinek megtaláljuk a helyét és szerepét, aki közénk tartozik. 

Megmutatjuk, hogy nem muszáj úgy élned, ahogy mondják neked. Megnézhetsz egy másik valóságot, amit te is alakíthatsz, ha csatlakozol hozzánk. Egy világ, ahol valamilyen szempontból mindenki hasonló. Mégpedig abból a szempontból, hogy máshogy akar élni, mást tart fontosnak az életben, mint amit megpróbál a mainstream ideológia belénk sulykolni. 

Nem kell velünk tartanod az úton. De megtalálhatod a saját gondolataidat. Gondolkodni – egyelőre – még legális.

Különbözőek vagyunk, nagyon is. Eltérő élettapasztalattal, eltérő élményekkel, eltérő értékrenddel. Semmi közös nincs bennünk azon kívül, hogy a saját életünket akarjuk megkapni. A társadalom alapja a sejt, amit az egyes ember jelent. Ha változtatni szeretnénk bármin, itt kell kezdeni. Ha többen vagyunk, elkezdődhet a változás, az átalakítás.

Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy ne gondolj semmire, ami forradalom, ami politika, ami törvénytelen vagy erkölcsileg elítélendő. Egyszerűen egy alternatív valóságot élünk. Ami vagy tetszik, vagy nem. Szabad a döntés mindenkinek.

Nem akarunk rendszereket lerombolni. Értelme sincs, hiszen mindig lesznek emberek, akik ezek szerint a rendszerek szerint akarnak élni és bármit tennénk, ők a visszarendeződés mellett harcolnának. Mi nem harcolunk. Egyszerűen létrehozzuk és a meglévő mellé emeljük a saját világunkat. Élni és élni hagyni alapon.

Amit ígérünk:

  • ingyenes anyagok
  • nagyszerű előadók
  • a legjobb minőségű kapcsolati háló
  • interaktív programszervezés
  • rendezvények

Fontos: senki nem fog megoldani helyetted semmit. Senki nem fog kész megoldásokkal szolgálni számodra. Az életed rajtad múlik, mi itt egy keretet adunk neki, és azt, hogy aktívan részt vehetsz az életed alakításában. Ezúttal eredményesen. Lehetőségeket tárunk eléd, amikkel vagy élsz, vagy nem, ez a Te döntésed lesz. Ha egyik lehetőséggel sem élsz, akkor nem köztünk van a helyed. Mi építeni akarunk és ebben segíteni egymást. Itt megtalálod a helyed, mert tudjuk, hogy mindenki értékes. Azt is megtaláljuk, hogy Te miben segíthetsz és azt is, hogy neked miben tudunk segíteni.